Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
May 2018
SunMonTueWedThuFriSat
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
  June 2018
Reservations for IMARIS Workstation

July 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
         
 01        Add New New Event
Simon  Duration: 60min. 8-9:00am>Merz
Tracking  Duration: 360min. 9-3:00pm>henneberg
 02        Add New New Event
 03 
(Week 22)
      Add New New Event
 04        Add New New Event
Tracking  Duration: 180min. 9-12:00pm>henneberg
Herzen Simon  Duration: 240min. 12-4:00pm>Merz
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
Otto  Duration: 480min. 9-5:00pm>Otto
 07        Add New New Event
Otto  Duration: 270min. 9-1:30pm>Otto
Heart  Duration: 90min. 1:30-3:00pm>Bornemann
 08        Add New New Event
Merz Herz ECi  Duration: 240min. 9-1:00pm>Merz
Data  Duration: 120min. 2-4:00pm>henneberg
 09        Add New New Event
 10 
(Week 23)
      Add New New Event
 11        Add New New Event
Otto  Duration: 270min. 12:30-5:00pm>Otto
 12        Add New New Event
Data  Duration: 240min. 11-3:00pm>henneberg
Simon Herz  Duration: 180min. 3-6:00pm>Merz
 13        Add New New Event
Otto  Duration: 240min. 1-5:00pm>Otto
 14        Add New New Event
Otto  Duration: 150min. 9-11:30am>Otto
Tracking  Duration: 240min. 12:30-4:30pm>henneberg
 15        Add New New Event
Herzen Simon  Duration: 360min. 9-3:00pm>Merz
 16        Add New New Event
 17 
(Week 24)
      Add New New Event
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
Tracking  Duration: 330min. 11-4:30pm>henneberg
 20        Add New New Event
Tracking  Duration: 240min. 12:30-4:30pm>henneberg
 21        Add New New Event
Otto  Duration: 480min. 9-5:00pm>Otto
 22        Add New New Event
Otto  Duration: 480min. 9-5:00pm>Otto
 23        Add New New Event
 24 
(Week 25)
      Add New New Event
 25        Add New New Event
Otto  Duration: 210min. 2-5:30pm>Otto
 26        Add New New Event
Tracking  Duration: 300min. 12-5:00pm>henneberg
 27        Add New New Event
Herzen Simon  Duration: 300min. 9-2:00pm>Merz
 28        Add New New Event
Simon Herz  Duration: 300min. 9-2:00pm>Merz
 29        Add New New Event
Merz Herz  Duration: 300min. 9-2:00pm>Merz
 30        Add New New Event
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.