Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
 02 
(Week )
      Add New New Event
 03        Add New New Event
eci  Duration: 120min. 9-11:00am>si
Lunge   Duration: 270min. 12:30-5:00pm>henneberg
 04        Add New New Event
Knochen und Milz   Duration: 360min. 9:30-3:30pm>henneberg
 05        Add New New Event
Hirne aus Magdeburg in ECI phone 1663 or 4736  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Wagner
ECI brains Magdeburg phone1663  Duration: 30min. 12-12:30pm>Wagner
LS  Duration: 180min. 4:30-7:30pm>Jansen
 06        Add New New Event
Herzen ROIs  Duration: 300min. 9-2:00pm>Merz
Thymus ECi  Duration: 120min. 2-4:00pm>Bornemann
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
Eyes  Duration: 240min. 10-2:00pm>Henning
 09 
(Week )
      Add New New Event
Merz Herz ECi  Duration: 240min. 2:30-6:30pm>Merz
 10        Add New New Event
merz kwali ECi  Duration: 30min. 8:30-9:00am>Merz
 11        Add New New Event
Eyes  Duration: 240min. 8-12:00pm>Henning
heart  Duration: 240min. 6:30-10:30pm>Korste
 12        Add New New Event
Merz Herz ECi  Duration: 30min. 8:30-9:00am>Merz
MerzHerz ECi   Duration: 330min. 9-2:30pm>Merz
eci  Duration: 120min. 3-5:00pm>si
Merz / Jansen  Duration: 180min. 5-8:00pm>Jansen
 13        Add New New Event
Merz Herz ECi  Duration: 390min. 9-3:30pm>Merz
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
LN  Duration: 180min. 8-11:00am>Jansen
 16 
(Week )
      Add New New Event
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
Anja Proben  Duration: 300min. 9-2:00pm>henneberg
Eyes  Duration: 270min. 3-7:30pm>Henning
 19        Add New New Event
Simon organoide  Duration: 660min. 9-8:00pm>Merz
 20        Add New New Event
Measurement 20180420  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Boehner
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
Vein  Duration: 180min. 4-7:00pm>Jansen
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
Vein  Duration: 180min. 3:30-6:30pm>Jansen
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
ECi hLN  Duration: 150min. 4-6:30pm>Merz
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30 
(Week )
      Add New New Event
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.