Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
SunMonTueWedThuFriSat
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  April 2018
Reservations for Leica DMI6000

May 2018
SunMonTueWedThuFriSat
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 
(Week 13)
      Add New New Event
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
IF  Duration: 90min. 10:30-12:00pm>Wang
 04        Add New New Event
 05        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 180min. 9:30-12:30pm>Sobczak
Histo Schnitte  Duration: 240min. 1-5:00pm>Hasenberg
 06        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 07        Add New New Event
 08 
(Week 14)
      Add New New Event
 09        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 10        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 11        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 12        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 13        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 14        Add New New Event
 15 
(Week 15)
      Add New New Event
 16        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
Transfektion CTRL  Duration: 90min. 10-11:30am>Neumann
 17        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 18        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 19        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 390min. 12-6:30am>Sobczak
 20        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 21        Add New New Event
 22 
(Week 16)
      Add New New Event
 23        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
HoxB8 Motility  Duration: 150min. 4:30-7:00pm>Neumann
 24        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 25        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
Kai - HSV infizierte DCs - CLEM  Duration: 180min. 9-12:00pm>Hasenberg
 26        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 27        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
 28        Add New New Event
 29 
(Week 17)
      Add New New Event
 30        Add New New Event
migrationanalysis  Duration: 270min. 12-4:30am>Sobczak
         
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.