Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018
Reservations for TEM JEOL

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
 02 
(Week )
      Add New New Event
 03        Add New New Event
Polymerpartikel  Duration: 210min. 8:30-12:00pm>Steinhaus
PEO-b-PBA Suna  Duration: 300min. 2-7:00pm>Ramzi
 04        Add New New Event
Negative Staining - Alzheimer  Duration: 240min. 10-2:00pm>Hasenberg
 05        Add New New Event
Qiang  Duration: 330min. 8:30-2:00pm>Qiang
EMU-PI: Hasenberg  Duration: 240min. 2-6:00pm>Admin
 06        Add New New Event
EMU-PI: Hasenberg  Duration: 480min. 8-4:00pm>Admin
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
 09 
(Week )
      Add New New Event
Kalibrieren  Duration: 60min. 8:30-9:30am>Admin
Qiang  Duration: 180min. 9:30-12:30pm>Qiang
PEO-PS_Hans  Duration: 360min. 1-7:00pm>Ramzi
 10        Add New New Event
PI: Mike Hasenberg  Duration: 240min. 2-6:00am>Admin
2017-025-04  Duration: 180min. 10-1:00pm>Lang
 11        Add New New Event
Qiang  Duration: 390min. 8:30-3:00pm>Qiang
EMU-PI: Hasenberg  Duration: 120min. 3-5:00pm>Manzel
 12        Add New New Event
Polymerpartikel  Duration: 270min. 8:30-1:00pm>Steinhaus
Hans_Analytik  Duration: 120min. 1-3:00pm>Ramzi
 13        Add New New Event
2018-011-01  Duration: 120min. 8-10:00am>Labusch
Tomography and instrument evaluation  Duration: 360min. 10-4:00pm>Admin
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
Bernd  Duration: 480min. 9-5:00pm>Admin
 17        Add New New Event
Qiang  Duration: 270min. 8-12:30pm>Qiang
 18        Add New New Event
Bilder für Anleitung  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Admin
Analytik_Praktikum  Duration: 180min. 2-5:00pm>Ramzi
 19        Add New New Event
neg. Staining  Duration: 360min. 10-4:00pm>Voortmann
 20        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 300min. 9-2:00pm>EMU
Qiang  Duration: 240min. 2-6:00pm>Qiang
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
Messung von Polymerpartikeln   Duration: 240min. 9-1:00pm>Steinhaus
neg . Staining  Duration: 180min. 2-5:00pm>Voortmann
 24        Add New New Event
Hochspannungsmessung  Duration: 60min. 1-2:00pm>Admin
Qiang  Duration: 240min. 2:30-6:30pm>Qiang
 25        Add New New Event
Einführung Jennissen  Duration: 180min. 10:15-1:15pm>Admin
kommt noch  Duration: 150min. 1:30-4:00pm>Thakur
Polymerpartikel  Duration: 120min. 5:45-7:45pm>Steinhaus
 26        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta   Duration: 480min. 9-5:00pm>EMU
 27        Add New New Event
neg. Staining - Sascha Neumann  Duration: 420min. 9-4:00pm>EMU
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30 
(Week )
      Add New New Event
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.