Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  June 2018
Reservations for Workstation 3 - Definiens (Tissue Studio License1)

Usage limited to 5 hrs maximum between 9:00am and 6:00pm on working days.
No restrictions outside these hours.
July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
       
 01        Add New New Event
Dayana Herrera  Duration: 180min. 2-5:00pm>
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04 
(Week )
      Add New New Event
Beerlage  Duration: 300min. 12:30-5:30pm>Beerlage
Dayana Herrera  Duration: 60min. 5:30-6:30pm>
 05        Add New New Event
Beerlage  Duration: 180min. 9-12:00pm>Beerlage
Dayana Herrera  Duration: 300min. 1:30-6:30pm>
 06        Add New New Event
AG Engel  Duration: 300min. 9-2:00pm>Horstmann
AG Engel  Duration: 60min. 2-3:00pm>Bottek
yusi  Duration: 180min. 8-11:00pm>si
 07        Add New New Event
Nanobiophotonics AG Gunzer  Duration: 510min. 8:30-5:00pm>imces
 08        Add New New Event
for Placke (AG Roesch)  Duration: 60min. 7-8:00am>imces
yusi  Duration: 180min. 9-12:00pm>si
Camille and Daniel  Duration: 120min. 12-2:00pm>Volke
Dayana  Duration: 300min. 2-7:00pm>
 09        Add New New Event
 10        Add New New Event
yusi  Duration: 120min. 4-6:00pm>si
 11 
(Week )
      Add New New Event
yusi  Duration: 180min. 9-12:00pm>si
yusi  Duration: 30min. 12:20-12:50pm>si
Dayana Herrera  Duration: 210min. 2:30-6:00pm>
 12        Add New New Event
Yu Si  Duration: 180min. 10-1:00pm>imces
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 13        Add New New Event
yusi  Duration: 180min. 9-12:00pm>si
Spyra  Duration: 150min. 1-3:30pm>Spyra
yusi  Duration: 120min. 4:05-6:05pm>si
 14        Add New New Event
Yu Si (Imaris)  Duration: 210min. 9-12:30pm>imces
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 15        Add New New Event
Beerlage  Duration: 180min. 10-1:00pm>Beerlage
 16        Add New New Event
 17        Add New New Event
 18 
(Week )
      Add New New Event
yusi  Duration: 180min. 9-12:00pm>si
yusi  Duration: 120min. 1:30-3:30pm>si
 19        Add New New Event
Beerlage  Duration: 210min. 9-12:30pm>Beerlage
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 20        Add New New Event
Beerlage  Duration: 180min. 9-12:00pm>Beerlage
Spyra  Duration: 120min. 2-4:00pm>Spyra
 21        Add New New Event
for Svenja Ploehn (AG Berchner)  Duration: 120min. 10-12:00pm>imces
Dayana Herrera  Duration: 30min. 2-2:30pm>
Dayana  Herrera  Duration: 150min. 2:45-5:15pm>
 22        Add New New Event
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25 
(Week )
      Add New New Event
Pankreas  Duration: 90min. 10-11:30am>henneberg
Dayana Herrera  Duration: 300min. 1-6:00pm>
 26        Add New New Event
Spyra  Duration: 240min. 10-2:00pm>Spyra
Dayana Herrera  Duration: 210min. 2-5:30pm>
 27        Add New New Event
Spyra  Duration: 180min. 10-1:00pm>Spyra
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 28        Add New New Event
Spyra  Duration: 180min. 10-1:00pm>Spyra
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 29        Add New New Event
Spyra  Duration: 180min. 10-1:00pm>Spyra
yusi  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 30        Add New New Event
 
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.