Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
Eduardo  Duration: 240min. 1-5:00pm>sanchez
 02 
(Week )
      Add New New Event
Vasileiadou  Duration: 360min. 10-4:00pm>VASILEIADOU
 03        Add New New Event
AG HERMANN  Duration: 240min. 8-12:00pm>Martins
AG Engel  Duration: 60min. 12-1:00pm>Bottek
Vasileiadou  Duration: 60min. 1:30-2:30pm>VASILEIADOU
 04        Add New New Event
training Evatina Salveridis AG Heuer  Duration: 120min. 8-10:00am>imces
AG Engel  Duration: 120min. 10-12:00pm>Bottek
AG Roesch  Duration: 120min. 1-3:00pm>Shannan
 05        Add New New Event
Teamviewer to check live imaging problem  Duration: 120min. 1-3:00pm>Administrator
 06        Add New New Event
AG Heuer   Duration: 240min. 1-5:00pm>Salveridis
 07        Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 180min. 3-6:00pm>Bordbari
 08        Add New New Event
 09 
(Week )
      Add New New Event
HIF  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Horstmann
Vasileiadou   Duration: 360min. 11:30-5:30pm>VASILEIADOU
 10        Add New New Event
HIF  Duration: 90min. 7:30-9:00am>Horstmann
VASILEIADOU  Duration: 360min. 9:30-3:30pm>VASILEIADOU
 11        Add New New Event
HIF  Duration: 60min. 7:30-8:30am>Horstmann
Check  Duration: 60min. 11-12:00pm>Camblor
AG Engel  Duration: 120min. 12-2:00pm>Bottek
 12        Add New New Event
AG Engel  Duration: 120min. 8-10:00am>Bottek
Korkowski AG_Heuer  Duration: 120min. 1-3:00pm>imces
Salveridou  Duration: 120min. 3-5:00pm>Salveridis
Trieu  Duration: 60min. 5-6:00pm>V.
 13        Add New New Event
AG Engel  Duration: 120min. 8-10:00am>Bottek
trial Evelyn Hammel (AG Physiologie)  Duration: 30min. 10-10:30am>imces
AG Engel  Duration: 240min. 12-4:00pm>Bottek
Evi  Duration: 120min. 4-6:00pm>VASILEIADOU
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
apotome  Duration: 60min. 11-12:00pm>Camblor
training Anna Decker AG Jablonska  Duration: 120min. 1-3:00pm>imces
 17        Add New New Event
training Mael Lever (AG Boehm)  Duration: 120min. 3-5:00pm>imces
 18        Add New New Event
AG Engel  Duration: 120min. 9-11:00am>Bottek
check apotome  Duration: 30min. 12-12:30pm>Administrator
 19        Add New New Event
AG Heuer  Duration: 360min. 10-4:00pm>Salveridis
Manrique  Duration: 30min. 4-4:30pm>Manrique
 20        Add New New Event
AG Rösch (Tel. 83211)  Duration: 60min. 1-2:00pm>Chauvistre
AG Rösch (Tel. 83211)  Duration: 30min. 2-2:30pm>Chauvistre
Vasileiadou  Duration: 180min. 3-6:00pm>VASILEIADOU
 21        Add New New Event
Manrique  Duration: 30min. 4-4:30pm>Manrique
 22        Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 90min. 4-5:30pm>Bordbari
 23 
(Week )
      Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 60min. 8-9:00am>Bordbari
Evi  Duration: 450min. 9:30-5:00pm>VASILEIADOU
Manrique  Duration: 300min. 5-10:00pm>Manrique
 24        Add New New Event
VASILEIADOU  Duration: 450min. 9:30-5:00pm>VASILEIADOU
eduardo  Duration: 120min. 5-7:00pm>sanchez
 25        Add New New Event
Evi  Duration: 480min. 9-5:00pm>VASILEIADOU
AG Brandau 2027  Duration: 90min. 5-6:30pm>Weller
AG Jablonska 85818  Duration: 30min. 7-7:30pm>Bordbari
 26        Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 60min. 8-9:00am>Bordbari
AG Engel  Duration: 180min. 10-1:00pm>Bottek
AG Engel  Duration: 90min. 1-2:30pm>Bottek
Tayana Carvalho  Duration: 180min. 3-6:00pm>Carvalho
Manrique  Duration: 360min. 6-12:00pm>Manrique
 27        Add New New Event
AG Rösch  Duration: 60min. 8-9:00am>Shannan
AG Jablonska 85818  Duration: 90min. 9-10:30am>Bordbari
AG Rösch (Tel. 83211)  Duration: 60min. 10:30-11:30am>Chauvistre
AG Jablonska 85818  Duration: 90min. 11:30-1:00pm>Bordbari
AG Rösch (Tel. 83211)  Duration: 60min. 1-2:00pm>Chauvistre
AG Jablonska 85818  Duration: 180min. 2-5:00pm>Pylaeva
Manrique  Duration: 420min. 5-12:00pm>Manrique
 28        Add New New Event
Trieu  Duration: 600min. 8-6:00pm>V.
AG Jablonska 85818  Duration: 240min. 6-10:00pm>Bordbari
 29        Add New New Event
Trieu  Duration: 600min. 8-6:00pm>V.
 30 
(Week )
      Add New New Event
AG Brandau  Duration: 90min. 8-9:30am>Weller
Vasileiadou  Duration: 480min. 9:30-5:30pm>VASILEIADOU
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.