Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  January 2018

February 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 01 
(Week )
      Add New New Event
 02        Add New New Event
IF  Duration: 240min. 9-1:00pm>Schulten
 03        Add New New Event
IF  Duration: 300min. 9-2:00pm>Schulten
 04        Add New New Event
IF  Duration: 300min. 9-2:00pm>Schulten
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
 07        Add New New Event
 08 
(Week )
      Add New New Event
IF  Duration: 240min. 9-1:00pm>Schulten
 09        Add New New Event
 10        Add New New Event
IF  Duration: 180min. 10-1:00pm>Schulten
IF  Duration: 30min. 1-1:30pm>Schulten
IF  Duration: 90min. 1:30-3:00pm>Schulten
 11        Add New New Event
IF  Duration: 120min. 12-2:00pm>Schulten
Egor Synapse  Duration: 300min. 4-9:00pm>Dzyubenko
 12        Add New New Event
Egor Synapse  Duration: 60min. 2-3:00pm>Dzyubenko
Egor Synapse  Duration: 300min. 4-9:00pm>Dzyubenko
 13        Add New New Event
 14        Add New New Event
 15 
(Week )
      Add New New Event
maria  Duration: 60min. 12:05-1:05pm>zafar
RAD51 foci  Duration: 120min. 4:10-6:10pm>Wolf
 16        Add New New Event
maria  Duration: 180min. 10-1:00pm>zafar
 17        Add New New Event
SIM training for Viktoriya Sokolova AG Epple  Duration: 120min. 11-1:00pm>imces
Alexandra Wolf  Duration: 240min. 1:30-5:30pm>Wolf
 18        Add New New Event
training Mercedeh Fahrat (Ag Hermann)  Duration: 120min. 2-4:00pm>imces
 19        Add New New Event
SIM training for Viktoriya Sokolova AG Epple  Duration: 180min. 11-2:00pm>imces
 20        Add New New Event
 21        Add New New Event
 22 
(Week )
      Add New New Event
together with Mercedeh Farhat (AG Hermann)  Duration: 120min. 1-3:00pm>imces
 23        Add New New Event
Check SIM   Duration: 120min. 10-12:00pm>Administrator
Daria Frank  Duration: 120min. 1-3:00pm>Frank
IF  Duration: 30min. 4:10-4:40pm>Mohamud
 24        Add New New Event
Hagemann  Duration: 180min. 11:15-2:15pm>Hagemann
 25        Add New New Event
IF  Duration: 90min. 9:25-10:55am>Mohamud
IF  Duration: 30min. 10:55-11:25am>Farhat
IF  Duration: 120min. 11:30-1:30pm>Farhat
IF  Duration: 120min. 1:30-3:30pm>Mohamud
 26        Add New New Event
IF  Duration: 180min. 9-12:00pm>Farhat
IF  Duration: 60min. 1-2:00pm>Farhat
Autophagy  Duration: 180min. 3-6:00pm>Lin
 27        Add New New Event
 28        Add New New Event
 29 
(Week )
      Add New New Event
IF  Duration: 120min. 12:30-2:30pm>Farhat
 30        Add New New Event
SIM check  Duration: 90min. 11-12:30pm>Administrator
IF  Duration: 150min. 12:30-3:00pm>Farhat
 31        Add New New Event
IF  Duration: 210min. 9-12:30pm>Farhat
IF  Duration: 60min. 1-2:00pm>Farhat
Biofilm microscopy  Duration: 120min. 2-4:00pm>Kirchhoff
Biofilm microscopy  Duration: 30min. 4-4:30pm>Kirchhoff
       
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.