Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
January 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
  February 2018

March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
     
 01        Add New New Event
IF  Duration: 210min. 9-12:30pm>Farhat
maria  Duration: 60min. 12:30-1:30pm>zafar
IF  Duration: 90min. 1:30-3:00pm>Farhat
 02        Add New New Event
IF  Duration: 150min. 8:30-11:00am>Mohamud
IF  Duration: 120min. 1:30-3:30pm>Mohamud
IF  Duration: 30min. 3:30-4:00pm>Mohamud
 03        Add New New Event
 04        Add New New Event
 05 
(Week )
      Add New New Event
IF  Duration: 150min. 2-4:30pm>Mohamud
RAD51 foci  Duration: 150min. 4:30-7:00pm>Wolf
 06        Add New New Event
yH2AX  Duration: 90min. 11-12:30pm>Fiori
Autophagy  Duration: 120min. 1-3:00pm>Lin
IF  Duration: 60min. 3:30-4:30pm>Mohamud
IF  Duration: 30min. 4:30-5:00pm>Mohamud
 07        Add New New Event
IF  Duration: 60min. 8:30-9:30am>Mohamud
SIM Victorya AG Epple  Duration: 180min. 12-3:00pm>imces
 08        Add New New Event
 09        Add New New Event
IF  Duration: 90min. 8:30-10:00am>Mohamud
IF  Duration: 150min. 1-3:30pm>Mohamud
yH2AX  Duration: 150min. 3:30-6:00pm>Fiori
 10        Add New New Event
 11        Add New New Event
autophagy  Duration: 150min. 4-6:30pm>Lin
 12 
(Week )
      Add New New Event
 13        Add New New Event
IF  Duration: 180min. 10-1:00pm>Mohamud
Get OLd SIM data  Duration: 60min. 1-2:00pm>Administrator
Bezgovsek  Duration: 180min. 2-5:00pm>Bezgovsek
 14        Add New New Event
SIM check  Duration: 120min. 10-12:00pm>Administrator
RAD51 foci  Duration: 240min. 1:30-5:30pm>Wolf
 15        Add New New Event
2027  Duration: 210min. 3-6:30pm>Weller
 16        Add New New Event
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
 19 
(Week )
      Add New New Event
 20        Add New New Event
Bezgovsek  Duration: 180min. 1-4:00pm>Bezgovsek
Egor Synapse  Duration: 180min. 4-7:00pm>Dzyubenko
 21        Add New New Event
PSF of 63X  Duration: 120min. 10-12:00pm>Administrator
 22        Add New New Event
RAD51 foci  Duration: 240min. 12-4:00pm>Wolf
 23        Add New New Event
IF  Duration: 120min. 1-3:00pm>Mohamud
Autophagy  Duration: 150min. 3:30-6:00pm>Lin
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26 
(Week )
      Add New New Event
IF  Duration: 150min. 11:30-2:00pm>Mohamud
Bezgovsek  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Bezgovsek
 27        Add New New Event
Sebastian  Duration: 120min. 1-3:00pm>Hönes
 28        Add New New Event
Autophagy  Duration: 120min. 5:30-7:30pm>Lin
       
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.