Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018
Reservations for SEM Zeiss

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
2017-009 PI: Gunzer  Duration: 300min. 2-7:00pm>Uppenkamp
 02 
(Week )
      Add New New Event
2017-009 PI: Gunzer  Duration: 480min. 9-5:00pm>Uppenkamp
 03        Add New New Event
2017-009 PI: Gunzer  Duration: 360min. 10-4:00pm>Uppenkamp
 04        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 480min. 8-4:00pm>EMU
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
PI: Gunzer  Duration: 240min. 9-1:00pm>Voortmann
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
 09 
(Week )
      Add New New Event
PI: Gunzer  Duration: 240min. 8-12:00pm>Voortmann
Qiang  Duration: 360min. 12:30-6:30pm>Qiang
 10        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 480min. 8-4:00pm>EMU
 11        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 480min. 8-4:00pm>EMU
 12        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 480min. 8-4:00pm>EMU
 13        Add New New Event
2017-009 PI: Gunzer  Duration: 360min. 10-4:00pm>Uppenkamp
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
EMU  Duration: 120min. 9-11:00am>Admin
EMU  Duration: 720min. 11-11:00pm>Admin
 17        Add New New Event
EMU  Duration: 540min. 12-9:00am>Admin
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 480min. 9-5:00pm>EMU
 18        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 720min. 9-9:00pm>EMU
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 180min. 9-12:00pm>EMU
 19        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 720min. 12-12:00pm>EMU
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 720min. 12-12:00pm>EMU
 20        Add New New Event
PI Gunzer  Duration: 240min. 8-12:00pm>Voortmann
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
PI: Gunzer  Duration: 300min. 9-2:00pm>EMU
 24        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 600min. 2-12:00pm>EMU
 25        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 720min. 10-10:00pm>EMU
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 120min. 10-12:00pm>EMU
 26        Add New New Event
EMU-PI: Hendgen-Cotta  Duration: 450min. 12-7:30am>EMU
Girls Day  Duration: 420min. 9-4:00pm>Admin
 27        Add New New Event
2017-009 PI: Gunzer  Duration: 420min. 10-5:00pm>Uppenkamp
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30 
(Week )
      Add New New Event
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.